Diddy je kriv za raspad NSYNC-a? Lance Bass: Rekao je Justinu da ode u solo karijeru

Foto: EPA

Američki pjevač Lance Bass, bivši član boy benda NSYNC, kaže da je Diddy kriv za njihov raspad. Naime, Lance kaže da mu se Diddy nikad nije sviđao i da nije bio na njegovim zabavama. 

"Nikad nisam imao vremena otići na Diddyjevu zabavu", rekao je u epizodi Watch What Happens Live With Andy Cohen.

O Diddyjevom nedavnom uhićenju i optužbama, Bass je rekao: "Sve dok se ovo nije dogodilo, zaboravio sam da je nastupao prije nas na našoj zadnjoj turneji. Užasno."

Otkrio je da je tijekom njihovog posljednjeg nastupa na turneji čuo Diddyja kako razgovara s Justinom Timberlakeom i govori mu: "Moraš odbaciti ove dečke. Moraš ići u solo karijeru."

Nakon što je čuo Diddyjev razgovor, razočarani Bass se prisjetio da je pomislio: "Više mi se ne sviđaš, Diddy. Na našem nastupu? Dovraga."

Razišli su se 2002. 

Podsjetimo, NSYNC je osnovao Chris Kirkpatrick u Orlandu 1995. godine. Uz njega, u boy bendu su bili Justin Timberlake, Joey Fatone, Lance Bass i JC Chasez. Iako su bili planetarnog popularni, bend se razišao 2002. godine. 

Isprva su planirali napraviti pauzu, i to na prijedlog Justina Timberlakea. Iako su svi mislili da je pauza privremena, dečki su se razišli. Tada je Timberlake rekao: "Osjećao sam da mi je više stalo do glazbe nego drugima u grupi. Imao sam drugu glazbu koju sam želio stvarati i trebao sam slijediti svoje srce."

Grupa je unatoč razilaženju i dalje zajedno posjećivala dodjele nagrada i događaje. Prije godinu dana su na oduševljenje fanova došli zajedno na dodjelu MTV nagrada. Dva dana kasnije su potvrdili da su snimili novu pjesmu.

Lance Bass potvrdio je da se ponovno okupljaju, ali da će "trebati malo vremena". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.