Diddy je ranije tvrdio da "snima sve" od 1992. nadalje, objasnio i zašto

Foto: EPA

NAKON uhićenja glazbenog mogula Seana Diddyja Combsa društvenim mrežama širi se snimka iz podcasta Full Send iz 2022. u kojem je redatelj glazbenih spotova Cole Bennett objasnio kako mu je Diddy rekao da "dokumentira sve u svom životu" od 1992. nadalje. 

Bennett, koji je surađivao s osobama poput Eminema, Kanyea Westa i J. Colea, u podcastu je ispričao kako mu je Diddy naglasio važnost "nošenja kamera posvuda". Iako nikada nije surađivao s Diddyjem, pozvan je kod njega na večeru, a redatelj se prisjetio savjeta koji mu je Diddy dao. 

"Imam snimke svega" 

"Diddy me pozvao na večeru prije nekoliko mjeseci, dao mi je savjet. Rekao je da kamera snima sve u svakom trenutku. Rekao je: ‘Dokumentiram sve u svom životu od 1992. godine… Imam snimke svega... Pobrini se da poneseš kameru svuda gdje ideš, važno je'", prisjetio se redatelj tada. 

Bennett je dodao da je Diddy rekao da sve snima kako bi se jednog dana mogao "s nježnošću" osvrnuti na ta vremena. 

Javile se brojne navodne žrtve i svjedoci 

Podsjetimo, reper je uhićen u New Yorku i optužen je da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. Sada se nalazi u istražnom zatvoru, a sudac mu je u tri navrata odbio puštanje na slobodu. 

Nakon uhićenja otkriveno je da 120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od kojih je 25 ljudi bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe, a jedna je osoba imala 9 godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje. U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka. Diddy poriče sve optužbe. 

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.