Diddy se prvi put pojavio na sudu, nasmijan grlio odvjetnike

Diddy u policijskom kombiju nakon suđenja Foto: Profimedia

Sean Diddy Combs jučer se prvi put pojavio pred sucem otkako je uhićen zbog kamatarenja, seksualnog zlostavljanja i trgovine ljudima. U sudnicu je ušao u smeđoj zatvorskoj odjeći, pišu američki mediji, te zagrlio svoje odvjetnike. Također je kimnuo svojoj obitelji koja je sjedila unutra te se nasmijao.

Novinari nisu imali pristup sudnici, no fotografi su nakon suđenja uspjeli snimiti Diddyjevu nogu u lisicama u kombiju kojim su ga vraćali u zatvor. Sudac Arun Subramanian odredio je suđenje za 5. svibnja.

Bodrila ga obitelj

54-godišnjeg glazbenog mogula bodrili su njegova 84-godišnja majka Janice Combs i šestero od njegovo sedmero djece: sin Quincy Brown (33), sin Justin Combs (30), sin Christian King Combs (26), kći Chance Combs (18) i kćeri blizanke Jessie i D'Lila Combs (17).

Diddyjeva djeca i majka na izlasku iz sudnice

Janice, koja je nedavno osudila "javni linč na oca", djelovala je prepadnuto i zabrinuto dok je dolazila na savezni sud na Manhattanu. Na izlasku iz sudnice držali su se za ruke.

Diddy sve poriče

Inače, odvjetnici Seana Diddyja Combsa sad tvrde da je vlada namjerno u javnost pustila uznemirujuće snimke njegovog fizičkog napada na bivšu djevojku Cassie Venturu kako bi narušila njegov ugled usred pravne bitke, piše People. U snimci iz 2016. godine vidi se kako Combs hvata Venturu za vrat, baca je na pod, udara nogom te vuče niz hodnik.

Podsjećamo, Sean Diddy Combs optužen je u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. Osim toga, optužen je i za trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije. 

U manje od 24 sata javilo se 12 tisuća navodnih Diddyjevih žrtava i svjedoka. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.