Diddyjev bivši tjelohranitelj: Diddy je mislio da Will Smith želi zavesti J.Lo

Foto: EPA/Profimedia

Bivši tjelohranitelj uhićenog repera Seana Diddyja Combsa Gene Deal otkrio je u intervjuu za The Art of Dialogue da se jednom prilikom Diddy umalo posvađao s poznatim glumcem Willom Smithom. Razlog je bila Jennifer Lopez, s kojom je Diddy u to vrijeme bio u vezi. 

>>Detalji tužbi protiv Diddyja: Najmlađa žrtva imala 9 godina, javilo se 3280 ljudi

U 2000. Ben Affleck je povodom svog rođendana organizirao tulum kojem je prisustvovalo puno poznatih osoba. Između ostalih, u istoj prostoriji su se nalazili Will Smith, njegova supruga Jada Pinkett Smith, Diddy, Jennifer Lopez i slavljenik Ben Affleck. Prema riječima tjelohranitelja, Diddy je posumnjao na to da Will Smith i supruga žele zavesti J.Lo kako bi je nagovorili na intimne odnose s njima. 

"Po Diddyjevim pokretima znao sam da nešto nije u redu"

"Znao sam prepoznati kada je Diddy bio nervozan. U jednom trenutku je ustao i po njegovim pokretima vidio sam da nešto nije u redu", ispričao je Gene. "Mislim da Will i Jada pokušavaju pokupiti Jennifer. Želim da budeš blizu njih i nanjušiš što rade", prisjetio se tjelohranitelj Diddyjevih riječi, a kada je to ispričao u intervjuu, prasnuo je u smijeh. 

"Sjećam se da sam tada pomislio: 'Will bi te prebio da želi'", ispričao je Gene neprestano se smijući. "Odmaknuo sam se ostavljajući dovoljno prostora Willu, u slučaju da ga Diddy napadne, da mu uzvrati nekoliko udaraca dok ja stignem do njih", prisjetio se također kroz smijeh Diddyjev bivši tjelohranitelj.

Smiješna stvar u cijeloj ovoj priči je da je Diddy sumnjao na pogrešnu osobu. Naime, Jennifer je kasnije započela vezu s Benom Affleckom, koji je tada također sjedio za njihovim stolom. 

Diddy je jednom prilikom negirao ovu priču

Diddy je jednom prilikom gostovao u emisiji Jimmy Kimmel Live. Voditelj mu je postavio pitanje vezano za ovu situaciju, a repera je ono vidno iznenadilo i zatim je pokušao izbjeći odgovor. Voditelj je bio prilično uporan, pa je Diddy na kraju rekao da je sve to "jedna velika laž". 

Podsjećamo, Gene Deal je nedavno tvrdio da je reper čuvao snimke političara koji su dolazili na njegove zabave te da je njegovo uhićenje povezano s navodnim korupcijskim skandalom koji zahvaća politiku New Yorka. On tvrdi da bi reperova optužnica mogla razotkriti visoke dužnosnike i slavne osobe u New Yorku.

>>Diddyjev bivši tjelohranitelj: Radio je drugim ljudima ono što je učinjeno njemu

Reper je zadržan u pritvoru do suđenja

Repera su nedavno uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. 

Većinu tih djela je počinio tijekom svojih zabava kojima su, prema pisanju stranih medija, prisustvovali brojni slavni. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.