Tupacova obitelj pokrenula istragu. Ubojica tvrdi: "Diddy je platio milijun dolara"

Foto: Profimedia

Reper Sean Diddy Combs suočen je s optužbama za seksualno zlostavljanje, silovanje, trgovinu ljudima i kriminalnim aktivnostima povezanima s prostitucijom. Osim toga, njegovo ime se počelo povezivati sa slučajem ubojstva legendarnog repera Tupaca Shakura.

Diddy naručio ubojstvo?

Obitelj preminulog repera angažirala je poznatog odvjetnika Alexa Spira kako bi istražio moguću vezu između Tupacovog ubojstva i P. Diddyja, prenosi Billboard.

Shakur je ubijen u dobi od 25 godina, a preminuo je uslijed povreda zadobivenih u pucnjavi u rujnu 1996. godine. Prošle godine, gotovo tri desetljeća nakon incidenta, uhićen je Duane Keefe D Davis, koji je osuđen za ubojstvo uz uporabu smrtonosnog oružja. On tvrdi da je Diddy platio milijun dolara za Shakurovo ubojstvo.

Ipak, Combs je 2008. godine negirao povezanost s Tupacovim ubojstvom, izjavivši da je ta priča lažna i smiješna. "Ni Notorious B.I.G. ni ja nismo imali nikakve informacije o napadu prije, tijekom ni nakon njegovog izvršenja", rekao je tada.

Javile se brojne navodne žrtve i svjedoci 

Podsjetimo, reper je uhićen u New Yorku i optužen je da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. Sada se nalazi u istražnom zatvoru, a sudac mu je u tri navrata odbio puštanje na slobodu. 

Nakon uhićenja otkriveno je da 120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od kojih je 25 ljudi bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe, a jedna je osoba imala 9 godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje. U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka. Diddy poriče sve optužbe. 

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.