Diddyjevi odvjetnici: Vlada je objavila snimku napada na Cassie da mu naruši ugled

Foto: Profimedia

Odvjetnici Seana Diddyja Combsa tvrde da je vlada namjerno u javnost pustila uznemirujuće snimke njegovog fizičkog napada na bivšu djevojku Cassie Venturu kako bi narušila njegov ugled usred pravne bitke, piše People. U snimci iz 2016. godine, vidi se kako Combs hvata Venturu za vrat, baca je na pod, udara nogom te vuče niz hodnik.

Tvrde da su informacije nezakonito procurile u javnost

Njegovi odvjetnici pozvali su Južni okrug New Yorka da "istraži navodno nedolično ponašanje vlade, posebno u vezi s nezakonitim curenjem informacija koje je rezultiralo pristranom medijskom pažnjom prije suđenja."

Tvrde da je Ministarstvo unutarnjih poslova odgovorno za curenje informacija koje je "oštetilo pravo Combsa na pošteno suđenje." Optužuju vladu da je navodno pokrenula sedmomjesečnu kampanju blaćenja protiv Combsa kako bi utjecali na porotu. "Curenja informacija dovela su do štetnog i izrazito pristranog medijskog izvještavanja, senzacionaliziraju istragu i umiješanost Combsove obitelji", napisali su njegovi odvjetnici.

Ovo je "vladina zavjera"

Uz saslušanje, zatražili su uvid u e-mailove, dokumente i zapise koje vlada posjeduje u vezi s curenjem informacija, kao i zabranu pristupa vladinim osobama da dijele bilo koji materijal povezan sa slučajem s medijima. Na kraju su zatražili da se dokazi koje je vlada navodno pustila u javnost sakriju, tvrdeći da je to kršenje pravila kaznenog postupka.

Njegovi odvjetnici su u izjavi naveli da je "vladina zavjera" spriječila Combsa da ima pošteno suđenje zbog navodno lažnih izjava koje se iznose u medijima. Također su ukazali na snimke iz 2016. koje su nazvali "najgnusnijim primjerom" navodnog curenja informacija.

Diddy sve poriče

Podsjećamo, Sean Diddy Combs optužen je u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. Osim toga optužen je i za trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije. 

U manje od 24 sata, javilo 12 tisuća navodnih Diddyjevih žrtava i svjedoka. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.