DIESEL uz brojne poznate predstavlja HAɄTE COUTURE

Foto: Press

SVI SMO bili žrtve negativnosti i kritiziranja na društvenim mrežama. Štogod radili online uvijek postoji netko tko će biti spreman na kritiziranje. A kada smo pogođeni neopravdanom mržnjom, većina napravi korak unazad. Ali skrivanje i loš osjećaj neće pomoći nikome. 

Istina je, što si više izložen mržnji prema kojoj si ironičan i ravnodušan ona ima manju moć napraviti štetu. Zato Diesel lansira Haute Couture. Jedinstvena kolekcija dizajnirana za oslabiti moć hejta. 

Od kuda početi nego od svakodnevnih iskustava? Diesel je uzeo dio mržnje/hate-a kojeg je primio kao brend poput "Diesel je mrtav" i "Diesel više nije cool" s ponosom i pretvorio ga u jedinstvene odjevne predmete.

Nitko ne dobiva više mržnje od poznatih osoba na društvenim mrežama. U kampanju se uključila skupina svima dobro poznatih influencera, Nicki Minaj, Gucci Mane,  Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In and Jonathan  Bellini kako bi pomogli prenijeti važnu poruku, "Što više mržnje imaš na sebi manje te je briga."

Poznate osobe odabrale su neke od najgorih komentara koje su ikada čuli o sebi te su dizajnirani ekskluzivni "Haute Couture" odjevni predmeti. Svi komentari su limitirani odjevni predmeti u Haute Couture kolekciji, dostupnoj od 19. rujna u izabranim Diesel dućanima i na Dieselovoj web stranici. 

Novo poglavlje Dieselove komunikacije počinje i živi gdje se online mržnja rađa - na društvenim mrežama - serijom video sadržaja sa svakim članom naše zvjezdane postave. Možemo vidjeti poznate i slavne  kako plešu i ironično slave mržnju kojom su obasipani na društvenim mrežama, pomažući svijetu iz prve ruke iskusiti poruku kampanje, što više mržnje imaš na sebi to te je manje briga.

Također Diesel poziva sve ostale da kreiraju svoje jedinstvene Haute Couture predmete. Na ključnim tržištima diljem svijeta, s početkom listopada, Diesel će omogućiti svojim kupcima personalizirati  novu kolekciju, kreirajući i noseći najgore komentare koje su ikada dobili o sebi. 

Od prihoda prodaje Haute Couture odjevnih predmeta, Diesel će napraviti donaciju kroz Only The Brave zakladu u znak podrške protiv nasilja  na internetu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.