Dikan objavio obiteljsku fotku. Kći Lana pozirala s dečkom

Foto: Facebook

JOSIP RADELJAK DIKAN na Facebooku se pohvalio obiteljskom fotografijom. Pozirao je u društvu svoje djevojke Nevene Jeličić, sina Lea i njegove supruge Ivane te kćeri Lane i njezina dečka, a svi su se okupili na predstavi Ko je tu lud? u kazalištu Luda kuća.

Objavljuje Josip RadeljakPonedjeljak, 27. studenoga 2023.

Dikanova djeca ne pojavljuju se često u javnosti, a pogotovo sin Leo, kojeg je dobio s prvom suprugom, jugoslavenskom glumicom Desankom Bebom Lončar. Kćer Lanu dobio je s tragično preminulom glumicom Enom Begović, koja mu je bila druga supruga. 

21-godišnja Lana prošle godine je dobila titulu sveučilišne prvostupnice na Sveučilištu Bocconi u Milanu, gdje je odabrala smjer međunarodne ekonomije i menadžmenta. Identitet njezina dečka nije poznat javnosti, no zadnjih godina su već nekoliko puta snimljeni zajedno.

Sretan ti rođendan suho zlato tatino !!

Objavljuje Josip RadeljakNedjelja, 2. srpnja 2023.

Dikanova nova družica je beogradska odvjetnica

80-godišnji Dikan oduvijek je uživao u pažnji mlađih žena, ali svoj privatni život posljednjih godina drži daleko od očiju javnosti. Ženio se tri puta, a treći mu je brak bio s Vlatkom Pokos. Bio je i u dugogodišnjoj vezi s pokojnom glumicom Dolores Lambašom.

Inače, Dikanova trenutna družica, Nevena Jeličić, poznata je beogradska odvjetnica. U srpske medije je dospjela 2021. godine, kada su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, jednim od nasljednika dinastije Karić. 

ZALAZAK SUNCA "FOUR SEASONS" Atena - Grčka

Objavljuje Josip RadeljakSubota, 9. rujna 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.