Dino Jelusić nastupit će na Hipodromu prije Eda Sheerana: "Velika mi je čast"

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Dino Jelusić nastupit će kao predizvođač Edu Sheeranu na koncertu u Zagrebu koji će se održati 10. kolovoza. Dino će koncert otvoriti svojim akustičnim setom.

"Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu", rekao je Dino. 

Dobio Porina

Dino Jelusić je nagrađivani hrvatski pjevač, kompozitor, autor i multiinstrumentalist. Svjetsku prepoznatljivost ostvario je kao član grupa Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra, a može se pohvaliti brojnim suradnjama s prominentnim glazbenicima iz cijelog svijeta.

Trenutno je posvećen radu svojih autorskih bendova Jelusick i Whom Gods Destroy, kojima su prošle godine objavljeni debitantski albumi. Album Follow the Blind Man benda Jelusick nagrađen je nagradom Porin za najbolji album rock glazbe. Bend je tijekom ove godine album promovirao na koncertima diljem Europe i Južne Amerike, a u pripremi je i željno iščekivani novi materijal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.