Dio gledatelja ljut zbog pobjednice Dore, smatraju da je jedan natjecatelj bio bolji

Foto: Nel Pavletic/Pixsell

MIA DIMŠIĆ pobjednica je ovogodišnje Dore. S pjesmom Guilty Pleasure dobila je 166 bodova te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu koji će se održati u Torinu. 

Po završetku natjecanja na Twitteru su osvanuli brojni komentari. Mnogim obožavateljima Dore Mia je bila favorit, no drugi misle kako nije trebala pobijediti. 

"Nevjerojatno! Nisam ovo očekivala! Mia Dimšić ide na Eurosong! Čestitam", "Po mom mišljenju, zasluženo, ali mi se ne čini kao materijal za finale. Nadam se da sam u krivu, vidjet ćemo", "Kao što sam rekla. Mia Dimšić će pobijediti. Slušajte me", "Ne vidim ovo u finalu, ali dobro, nećemo se osramotiti", samo su neki od komentara gledatelja.

"Ne razumjem pobjedu Dimšić, kao da je namješteno, puno, puno bolji su bili Negovetić, Bernanda, Bošnjak i Lovrić", smatra jedna od gledateljica. Mnogi su pisali kako je Marko Bošnjak trebao pobijediti. 

"Ako Hrvatska bude zadnja na kladionicama na Euroviziji, i to je previsoko mjesto", "Apsolutno najdosadnija Dora ikad. A konkurencija je ogromna", "Hrvatska baš voli ostajati u polufinalu", "Nije me briga, ali ova pobjednička pjesma je kao uspavanka", "Pored Marka Bošnjaka, mi šaljemo nju", "Mislim da je Marko trebao pobijediti", pisali su drugi.

 

Neki od gledatelja pisali su kako ih pjesma Mije Dimšić jako podsjeća na pjesmu Willow pjevačice Taylor Swift. Zbog toga su na Twitteru osvanule broje šale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.