Dječak iz Kine oduševljava sviranjem gitare. Pratitelji: On će biti velika zvijezda

Foto: Instagram

Ovih dana na društvenim mrežama pažnju je privukao 9-godišnji dječak Maituo. Videosnimke na kojima on svira gitaru izazvale su divljenje i pozitivne komentare korisnika društvenih mreža.

Rođen je u Kini u ožujku 2015. godine. Svoj glazbeni napredak zabilježava na Instagramu uz pomoć roditelja. Oni koji se malo bolje razumiju u sviranje gitare, ispod objava mu pišu da je on malo čudo i da je način na koji svira dosta težak i za neke iskusnije glazbenike. 

Pratitelji ne skrivaju oduševljenje njegovim talentom

"Maituo je rekao da ga blues opušta i da zamišlja scenu nastupa B.B. Kinga", pisalo je ispod jednog videa. "Nikad nisam vidio nekog tako mladog da svira s takvom zrelošću. Blues nije tako jednostavan kao što mnogi misle", "On to osjeća, pogledajte mu facijalne ekspresije... Predobro", "Postat će velika zvijezda", samo su neki od komentara podrške i pohvale napisanih ispod objava. 

Bilo je i šaljivih komentara: "Svira kao da je upravo rastavljen, a žena mu je uzela sve što je imao." Ne postoji nijedan loš komentar na glazbeno umijeće malog Kineza.

Mali dječak velikog srca

Osim velikog talenta koji posjeduje, Maituo ima i veliko srce. Njegov otac je u jednoj objavi na Instagramu ispričao priču o dječaku i čovjeku koji skuplja boce. Jedne večeri nakon kratkog razgovora između njih, Maituo je izvadio nešto sitniša iz džepa i pružio ih starijem čovjeku uz riječi: "Evo, vrijeme je da ideš kući malo odmoriti." Otac je bio jako ponosan na njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.