Djevojka koja je ganula Hrvatsku objavila sretne vijesti: "Gotovo je"

Foto: Instagram

ELMA TOMIĆ je prije nekoliko godina osvojila srca ljudi diljem regije snimkom na kojoj s prijateljima pjeva pod prozorom zagrebačke dječje onkologije na Rebru, na kojoj je i sama bila pacijentica. Jučer je pak sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila sretne vijesti te objavila fotografiju nalaza na kojem piše "Krvni nalazi su uredni, kao i nalaz magnetske rezonance vrata. Kontrola hematologa više nije potrebna".

U opisu fotografije napisala je: "Hvala mojim ljudima koji su ostali uz mene kroz sve faze koje je donijela situacija. Danas tek možemo sve. Hvala meni što sam ovo uzela kao lekciju, i danas to službeno stavljam u ladicu i neka tamo ostane, ono potrebno je u srcu i glavi ostalo. I hvala mom tijelu što nam je dalo novu šansu, i danas je uvijek prioritet."

Na kraju je dodala: "Gotovo je ljudi. Sve prođe. Živite i kad prođe ostavite iza sebe, rastite iz toga, ali kreirajte sada i ovdje, a ne tamo i tad. I odmorite kad osjećate da trebate, koliko god vanjski faktori bili bitni, vjerujte mi, odmorite".

Borila se s non-Hodgkinovim limfomom

Elmina priča s rakom počela je kada je imala 16 godina. Borila se s non-Hodgkinovim limfomom te je na Odjelu dječje onkologije u Zagrebu provela devet mjeseci. "Sad sam u remisiji, pijem tu terapiju održavanja, svaki ponedjeljak 11 i pol tableta i tako će biti još godinu dana jer liječenje traje sveukupno dvije godine, a pod nadzorom smo pet godina", ispričala je prije tri godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.