Djevojka na Ultru pokušala unijeti drogu, evo kako su je uhvatili

Foto: Index

Na ulazu u Park mladeži naišli smo u trenutku kada su jednu djevojku ispratili jer je na stadion pokušala unijeti drogu.

"Djevojka je pokušala unijeti određenu količinu narkotika koja ovdje, naravno, nije dozvoljena. Djevojka je narkotike imala u rukama, izvadila je to iz čizme i skrivala u rukama. Htjela je to baciti, ali nije uspjela. Kad se nešto takvo dogodi, odmah zovemo policiju, tim koji tu radi, imamo i patrolu u civilu", rekao nam je Tihomir Trnolatec, zadužen za nadzor svih zaposlenih redara na ulazu na Ultri.

Djevojke s fotografije nisu djevojke iz naslova

Dodao je i da imaju pse za otkrivanje narkotika. "90% toga uspijemo spriječiti", kaže. "Zabranjeni su svi narkotici, bilo kakve vrste, vatreno oružje, noževi, lanci, sve takvo... Boce, bilo koje dimenzije, selfie štapovi isto jer mogu služiti kao palica, nikakva alkoholna pića, nikakva hrana ni tekućina. Samo zatvorene kaugume, ništa što je otvoreno, znači, jedino žvakaće od prehrambenih proizvoda. Upaljači isto nikako", kaže.

"Posjetitelji su tu da potroše, a ovi iza nas da taj novac uzmu"

Na naše pitanje zašto se upaljači ne mogu unijeti, a mogu se kupiti unutra odgovorio nam je vrlo direktno. "Razmislite sami, 2 i 2 su 4. Ovdje su svi da se potroši novac, a svi ovi iza nas su tu da taj novac uzmu. Ne smiju ući prehrambeni proizvodi i piće jer se unutra prodaju. Svi smo mi tu da se zaradi", rekao nam je.

"Jednokratne cigarete ne mogu ući, one dimilice mogu, ali IQOS-i i slično mogu jer su višekratni uređaji. Zašto? Jer jednokratne možete kupiti ovdje", objasnio je. 

Tko nastupa ove godine?

Splitski dio festivala trajat će do nedjelje, 14. srpnja. Očekuje se da će na Ultru kroz tri dana stići oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, koje će zabavljati 150 DJ-eva.

Posjetitelji u Parku mladeži će moći uživati u nastupima na četiri različite pozornice – velika glavna pozornica, Resistance Stage kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stage i Oasis. Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W su samo neka od brojnih imena elektronske glazbe koja nastupaju ove godine.

Nakon što završi splitski dio festivala, počinje onaj otočki, točnije Destination Ultra. Party započinje 15. srpnja na otoku Braču, u 585 Clubu s duom Lucas&Steve, a već se sljedećeg dana Ultra seli na otok Hvar. Dnevni Ultra Beach uz Jonas Blue, Sama Feldta i Tchamija te večernji Resistance Hvar uz Massana i Kassiju održat će se u Carpe Diem Beach Clubu. U intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica, Resistance Vis bit će 16. srpnja posljednja stanica brojnim partijanerma uz DJ-icu Korolovu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.