Đoković 2011. posvetio objavu Diddyju, sada mu pišu: "Izbriši to, bolje je za tebe"

Foto: Profimedia

Posljednjih dana veliku pozornost javnosti i medija privlači uhićenje poznatog američkog repera P. Diddyja. Sve poznate osobe koje su se družile s njim sada su na meti kritika koje nisu zaobišle ni srpskog tenisača Novaka Đokovića. 

Novak je 2011. potvrdio da poznaje uhićenog repera

Naime, još od 2011. godine zna se da se Novak i uhićeni reper poznaju. P. Diddy je tada prisustvovao US Openu kako bi podržao Đokovića u meču protiv Rogera Federera. Nakon meča tenisač je na konferenciji za novinare potvrdio da glazbenika poznaje od ranije.

"Bilo je sjajno imati ga tamo. Upoznali smo se na jednom tulumu, ali o detaljima ne mogu govoriti. Bilo je zabavno. On je, očigledno, ogromna zvijezda u showbizu, uspješan je i ima snažan karakter. Mislim da je način na koji me je podržao bio veoma interesantan", rekao je tada Novak, koji je pobijedio Federera.

I na društvenoj mreži X zahvalio je Diddyju na podršci te dodao kako njegov tim smatra da je reper "jako kul". Korisnici ove društvene mreže sada su pronašli njegovu objavu te ju komentirali. 

"Obriši to, bolje je za tebe", "Dečko, u nevolji si", neki su od komentara ispod objave stare 13 godina. 

Bilo je i onih koji su stali u Đokovićevu obranu. "Svi sad prave veliku stvar od ovoga, ali vjerujem da Novak tada nije znao kakvim poslovima se bavi Diddy", "Ljudi, svi smo mi mislili prije da je Diddy super lik", napisali su. 

P. Diddy suočava se s nizom optužbi

Podsjećamo, reper P. Diddy suočava se s nizom optužbi - od seksualnog napada i zlostavljanja do trgovine ljudima - uključujući i optužbe njegove bivše partnerice Casandre "Cassie" Venture. 

>>14 stranica horora. Za što se sve tereti Diddyja

Nakon što je uhićen, veliku pažnju izazvali su njegovi "bijeli partiji", zabave koje su se održavale od 1998. do 2009. u njegovoj vili u East Hamptonsu. Dress code - sve bijelo. No, to nije jedina vrsta tuluma koje je organizirao. Tijekom njegove karijere bilo je puno tuluma koje se sada naziva zloglasnima.

Mnoge poznate osobe gostovale su na njegovim tulumima

Na tim zabava bilo je polugolih žena, žena u kostimima anđela koje su dijelile pića gostima... Tom Swoope, bivši insajder glazbene industrije, ispričao je kako je sve to izgledalo. Kada bi krenula "prava" zabava, Tom kaže da su muški i ženski gosti bili seksualno ponižavani kako bi dobili diskografske poslove ili novac. Kaže da su se svakakve droge konzumirale na tim zabavama - od ecstasyja do kokaina - te da su postojale i seks-sobe.

>>Tko je sve bio na Diddyjevim partijima?

Među posjetiteljima bili su Paris Hilton, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, Khloe Kardashian, kao i Jennifer Lopez, koja je hodala s mogulom od 1999. do 2001. godine. Daily Mail izvijestio je da su na tulume dolazili i Tommy Lee, Pamela Anderson, Mariah Carey, Nick Cannon, Howard Stern, Aretha Franklin, Martha Stewart, Beyonce i Jay-Z.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.