Đoković nakon osvojenog zlata u Parizu otišao u Dubrovnik, posjetio poznati restoran

Foto: Instagram/Profimedia

Novak Đoković je nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu otputovao u Dubrovnik.

Fotografijom s jednim od najboljih tenisača svijeta pohvalili su se iz tamošnjeg poznatog restorana.

"Čast nam je ugostiti legendarnog Novaka Đokovića, osvajača zlatne olimpijske medalje, svjetskog prvaka i teniskog GOAT-a", poručili su iz restorana.

Đoković je posjetio Dubrovnik i prije nekoliko mjeseci. Posjetio je klub u kojem je nastupala Severina. U jednom trenutku se popeo na pozornicu, pa je publika počela skandirati njegovo ime. "Nole, Nole", vikali su iz publike dok ih je Severina poticala na pljesak te se naklonila tenisaču kad je silazio s pozornice. Tenisač je i prošlo ljeto posjetio Dubrovnik sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kćerkicom Tarom. 

Osvojio svoje prvo olimpijsko zlato

Podsjetimo, Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Odmah nakon pobjede potrčao je do tribina do supruge Jelene i kćeri, koju je zagrlio. Nakon meča uzeo je zastavu Srbije i zaplakao. Đoković je vrlo emotivno proživio osvajanje medalje, a nakon slavlja je rekao: "Otišao sam odmah sve njih zagrliti, presretan sam što sam donio zlato Srbiji, ovo je možda moj najveći sportski uspjeh u životu."

Nedugo nakon meča oglasio se i na Instagramu, gdje je uz fotografiju sa zlatom oko vrata poručio: "Srbijo, uspjeli smo! Volim vas, Nole." Njegov post je u sat vremena skupio preko milijun lajkova, a među prvima su mu se javili svjetski poznati košarkaši LeBron James i Luka Dončić.

Slavio u restoranu Le Siena u Parizu

Nakon pobjede u finalu Đoković je slavio u restoranu Le Siena u Parizu. Nasmijano je pozirao fotografima koji su se okupili ispred restorana te je pokazao da čak i u izlazak nosi svoju zlatnu medalju.

Novak je bio okružen prijateljima u restoranu, a pridružila su mu se i neka poznata lica, uključujući glumca Damsona Idrisa i košarkašku zvijezdu Jaysona Tatuma.

>>Đoković je pobjedu slavio s prijateljima u restoranu, sa sobom je ponio medalju

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.