Đoković snimljen u Dubrovniku, njegovi prijatelji fotografu pokazivali srednji prst

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Novak Đoković snimljen je u Dubrovniku, gdje ljetuje s obitelji i prijateljima.

Srpski tenisač, zlatni olimpijac, snimljen je dok se ukrcavao na brod, a jedan muškarac u njegovoj pratnji nije bio sretan kad je uočio fotografa. Pokušavao ga je otjerati te mu prstom pokazivao da ne fotografira. Novak se na to tek nonšalantno okrenuo.

Drugi muškarac u Novakovom društvu fotografu je pokazao srednji prst.

S njima su bila i djeca.

I prije nekoliko mjeseci bio u Dubrovniku

Đoković je u Dubrovnik stigao odmah nakon Olimpijskih igara.

Tenisač je posjetio Dubrovnik i prije nekoliko mjeseci. Bio je klubu u kojem je nastupala Severina. U jednom trenutku se popeo na pozornicu, a publika je počela skandirati njegovo ime. "Nole, Nole", vikali su iz publike dok ih je Severina poticala na pljesak te se naklonila tenisaču kad je silazio s pozornice. Tenisač je i prošlo ljeto posjetio Dubrovnik sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kćerkicom Tarom. 

Osvojio svoje prvo olimpijsko zlato

Podsjetimo, Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Odmah nakon pobjede potrčao je do tribina do supruge Jelene i kćeri, koju je zagrlio. Nakon meča uzeo je zastavu Srbije i zaplakao. Đoković je vrlo emotivno proživio osvajanje medalje, a nakon slavlja je rekao: "Otišao sam odmah sve njih zagrliti, presretan sam što sam donio zlato Srbiji, ovo je možda moj najveći sportski uspjeh u životu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.