Događaj sezone: Vrhunska hrana i najbolja vina u hotelu Canopy by Hilton Zagreb

Foto: Press

U SURADNJI s tvrtkom Vinart, restoran ReUnion organizira gastronomski i enološki događaj sezone u hotelu Canopy by Hilton Zagreb.

Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest slijedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje Vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati.

Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice.

Food&Vine Pairing @Fakin @Šember

Kamenica s kavijarom

Pjenušac Šember Rose

Škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha

Fakin La Prima Malvazija 2017

Rižoto s paškim sirom i bademima

Šember Amfora Riesling 2013

Confit pačjeg batka u vučenom tijestu, krema dimljenog celera

Šember Crni Pinot 2017

Sporo  pečena juneća  rebra, raviol s kremom od vrganja, grill kukuruz

Fakin Il Primo Teran 2016

Tri verzije tamne čokolade, pjenica Grand Marniera

Cijena po osobi je 470 kuna.

Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca.

Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučamo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.

Za informacije i rezervacije:

Restoran ReUnion

Ulica kneza Branimira 29 Zagreb

Canopy by Hilton Zagreb

tel. 01 4559 518

fdsupervisor@canopyzagreb.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.