U SURADNJI s tvrtkom Vinart, restoran ReUnion organizira gastronomski i enološki događaj sezone u hotelu Canopy by Hilton Zagreb.
Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest slijedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje Vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati.
Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice.
Food&Vine Pairing @Fakin @Šember
Kamenica s kavijarom
Pjenušac Šember Rose
Škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha
Fakin La Prima Malvazija 2017
Rižoto s paškim sirom i bademima
Šember Amfora Riesling 2013
Confit pačjeg batka u vučenom tijestu, krema dimljenog celera
Šember Crni Pinot 2017
Sporo pečena juneća rebra, raviol s kremom od vrganja, grill kukuruz
Fakin Il Primo Teran 2016
Tri verzije tamne čokolade, pjenica Grand Marniera
Cijena po osobi je 470 kuna.
Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca.
Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučamo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.
Za informacije i rezervacije:
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com