Dok je Vučić bio u Dubrovniku, njegova supruga otvarala festival u Beogradu

Foto: F.S./ATAImages/PIXSELL

Prva dama Srbije Tamara Vučić otvorila je osmi međunarodni Etnology Fest. Taj je festival posvećen promociji nematerijalnog kulturnog nasljeđa i zaštite kulturnog identiteta, a otvoren je u Etnografskom muzeju u Beogradu. 

Događaj se već godinama odvija pod pokroviteljstvom supruge srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. "Veliko mi je zadovoljstvo i velika odgovornost da i ove godine kao počasni pokrovitelj otvorim Etnology festival, osmi po redu", poručila je Tamara Vučić.

"Ovoga puta uživali smo u spajanju tradicionalnog i modernog kroz modnu reviju Sinteza, na kojoj su predstavljene kolekcije Antiteza, dizajnerice Sonje Krstić, i kolekcije Nitomanija, dizajnerice Ivane Najdanović", dodala je. Inače, njen suprug je ove dane provodio u Dubrovniku na summitu koji se bavio situacijom u Ukrajini.

Tamara i Aleksandar u braku su više od 10 godina

Tamara i Vučić u braku su od 2013. godine. Ona je 12 godina mlađa od njega. Na početku njegovog prvog mandata nije se pretjerano eksponirala, ali je posljednjih godina nešto aktivnija na društvenoj sceni Srbije.

Par je 2017. godine dobio sina Vukana, no njihov brak obilježila je i velika tragedija 2014. godine, kad su izgubili bebu tri dana prije termina. Aleksandru Vučiću ovo je drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku sa Ksenijom Vučić, s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.