Dok se o Beyonce širi jeziva teorija zavjere, ona uživa na crvenom tepihu s majkom

Foto: Profimedia

Iako se ovih dana, nakon uhićenja repera Seana Diddyja Combsa, širi jeziva teorija zavjere o Beyonce prema kojoj je ona - strah i trepet glazbene industrije, to ju nije spriječilo da uživa na jednom društvenom događaju. Prisustvovala je dodjeli nagrada Glamour Women of the Year u New Yorku. Bila je u društvu majke Tine Knowles te najbolje prijateljice i kolegice iz bivšeg benda Destiny's Child Kelly Rowland.

>>Nakon uhićenja Diddyja širi se jeziva teorija o Beyonce: "Zahvaljuju joj da se spase"

Sudeći po fotografijama, nije zabrinuta zbog onoga što javnost priča o njoj. Štoviše, blistala je od sreće, odjevena u svjetložutu majicu kratkih rukava i suknju zlatne boje. Outfit je upotpunila odgovarajućim remenom, neutralnom šminkom, prozirnim rukavicama i dugačkom bundom, a plavu kosu je uvila u valove.

Bila je emotivna dok je slušala govor majke

People piše da je Beyonce djelovala emotivno dok je sjedila u publici i slušala govor majke. Navode da je u jednom trenutku kamera snimila Beyonce izbliza te se činilo kao da plače. 

"Bila sam toliko blagoslovljena u svom životu da radim mnoge stvari", rekla je Tina Knowles dok je pričala o ulozi majke te dodala: "Imala sam veliku karijeru, ali uvijek sam govorila da je najbolji posao koji sam ikada imala majčinstvo."

Teorija zavjere širi se društvenim mrežama

Podsjećamo, uhićeni reper Diddy, koji je optužen za seksualno zlostavljanje žena, veoma je blizak s Beyonceinim suprugom Jay-Z-jem, a TikTokom su se počele širiti teorije da su Diddy i Jay-Z "zločesti dečki" glazbe te da oni koji nisu uz njih ne prođu dobro.

>>Tko su zapravo Beyonce i Jay-Z

Spominjali su se Tupac, Biggie, Aaliyah, Brittany Murphy, Michael Jackson i brojni drugi tragično i naglo preminuli celebovi. A onda je stvar otišla dalje pa se sve češće počelo spominjati i Beyonceino ime.

TikTok su preplavile snimke na kojima danas najveći celebovi svijeta zahvaljuju i spominju Beyonce dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su pobijedili upravo nju. "Zašto svi stalno spominju Beyonce kad ona izgubi? Moraju li to napraviti?", "Svi se plaše Beyonce", pisali su korisnici TikToka, uvjereni da se iza svega krije neka mračnija priča.

@she_know__ Every woman who won a Grammy tried to protect herself from Beyonce...... #whathappened #global #foryou #byonce #jayz #pdady ♬ original sound - What happened???
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.