Dolores tražila džokera na pitanju o Zekoslavu Mrkvi. Biste li vi znali odgovor?

Foto: HRT

Dolores Cikoja iz Osijeka natjecala se u ovotjednoj emisiji kviza Tko želi biti milijunaš. Po zanimanju je medicinska sestra, a rekla je da u slobodno vrijeme voli putovati, ići na koncerte i pub kvizove te pročitati dobru knjigu ili pogledati film.

"Koji se lik iz crtića rukama i nogama borio da ne završi u jelu Hasenpfefferu?" glasilo je pitanje za koje je Dolores iskoristila prvog džokera. Ponuđeni odgovori bili su: A) Mirko S. Zlikovski, B) Ptica Trkačica, C) Zekoslav Mrkva i D) Paško Patak. Natjecateljica nije bila najsigurnija te se, nakon što je točno zaključila da se radi o Zekoslavu Mrkvi, ipak odlučila iskoristiti džoker pola-pola. 

Na osmom pitanju iskoristila je dva džokera

Na kraju, osmo pitanje joj je zadalo probleme, a glasilo je: "Zbog razlika u Zemljinoj rotaciji, koji se grad najbrže vrti?" Iako je iskoristila džoker zovi i pitaj publiku na ovom pitanju, nažalost nije došla do točnog odgovora te je napustila igru s osvojenih 150 eura.

Biste li vi znali odgovor na ovo pitanje?

Stjepan je osvojio 10.000 eura

Najuspješniji natjecatelj je bio Stjepan Milobara iz Zagreba koji je osvojio 10.000 eura.

Džokere je iskoristio do osmog pitanja, a onda je bez pomoći točno odgovorio na deveto, deseto i jedanaesto pitanje. Znao je kad je rođen nogometaš Lionel Messi, odgovor na filmsko pitanje te što se nalazi u hadalu. No, na 12. pitanju je odustao. 

 Ovdje provjerite biste li vi znali odgovore na pitanja koja su njemu postavljena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.