Domaća instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili. Sad je sprdnja

Foto: Instagram

HRVATSKA influencerica imena Doris Stanković postala je regionalna sprdnja na Twitteru nakon što je htjela posramiti restoran u Poreču koji je odbio njezinu ponudu za suradnjom. Doris je na svom Tik Toku objavila video u kojemu kaže da ne može vjerovati što joj se dogodilo nakon što ju je neimenovani restoran u Poreču odbio počastiti večerom i zauzvrat dobiti oznaku na njezinom Instagramu.

Influencerica je od restorana tražila kompenzaciju u vidu objave na Instagramu i rekla im da je to uobičajena praksa u Hrvatskoj - šef restorana joj da besplatno jelo, a ona označi restoran na Instagramu. Odgovor  restorana nije joj se nimalo svidio.

"I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Williams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe. Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo", napisali su Doris iz restorana.

U nastavku njihove konverzacije, ekipa iz restorana Doris je nazvala Instagram siroticom i guskom.

Umjesto da ignorira ponudu za humanitarnu donaciju ili je prihvati, Doris je odlučila sve objaviti na Tik Toku i izraziti svoj šok ponudom. Video u kojemu šokirana instagramerica priča o restoranu završio je na Twitteru gdje se sada svi sprdaju s njom.

Video je na Twitteru podijelila i Maja Sever.

"Sve što želim je ime ovog restorana u Poreču pa da ikada odem u taj grad sve što potrošim na hranu potrošim u tom restoranu", napisala je novinarka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.