Hrvatski influencer pokazao kako izgleda smještaj u "blizancima od betona" na Braču

Screenshot: TikTok

HRVATSKI influencer Janko Janić nedavno je na TikToku objavio snimku u kojoj je objasnio kako se odmarao u betonskim kućama za odmor u Selcima na otoku Braču, poznatima kao "Twins", odnosno "Blizanci".  

"Znači, nema osobe koja me nije pitala za ovu kuću dok sam bio na Braču, pa ‘ajde da vam pokažem kako je bilo. Uglavnom, kuću sam pronašao skroz slučajno, dok sam skrolao AirBnb i odlučio sam je bukirati zadnja dva dana koja su mi bila dostupna", objasnio je pa prošetao interijerom. 

@jankojanic jel postoji jos ovakvih lokacija po Hrvatskoj? Pisite ispod jer zelim vidjet sve! #fyp #jankojanic ♬ original sound - jankojanic

Inače, riječ o dvije identične kuće sa zajedničkim bazenom i dvorištem, a tiktoker je istaknuo kako su eksterijer i interijer u potpunosti izrađeni od betona. 

"Meni je vizualno predivno, skroz u mome stilu, a jedino što me malo smetalo je privatnost u smislu gostiju druge kuće jer dijelimo dvorište i bazen, a i dosta toga je u staklu. Uglavnom, bilo je jako dobro", zaključio je. 

"Nestalo kredita za fasadu"

Međutim, njegova snimka izazvala je podijeljena mišljenja. Neki su pisali kako je kuća predivna, no drugima se nije svidjela, a našlo se i šaljivih komentara. 

"Odurno", "Kanye West vibre s betonom", "To čovjek nije imao para više", "Drugim riječima - nedovršena", "Nestalo kredita za fasadu", "Imao i ja takvu garažu", "Dobro za opalit fotku na Instagramu", "A kako je po zimi?" i "Ja te nisam pitala za kuće", neki su od komentara. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.