Domenica uživala u Parizu, pohvalila se fotkama na Instagramu

Screenshot: Instagram

Domenica Žuvela pohvalila se na svom Instagram profilu fotkama i snimkama iz Pariza. Nije poznato koliko je boravila u glavnom gradu Francuske, no po fotografijama može se zaključiti da je uživala. 

Domenica je s crvenom beretkom na glavi zablistala na snimci ispred Eiffelovog tornja, a uživala je i u vožnji čamcem, ispijanju vina u pariškim lokalima, obilaženju muzeja i vožnji biciklom. "Pariz je uvijek dobra ideja", napisala je u opisu jedne objave. 

"Toliko lijepa i šarmantna", "Uživaj", "Izgledaš poput Parižanki", nizali su se komentari njezinih obožavatelja. 

12 godina je u vezi 

Inače, u travnju ove godine Domenica je u razgovoru za In Magazin progovorila o svom partneru, odvjetniku Ivanu Bačiću, s kojim je u vezi 12 godina. Istaknula je da joj je on najveća podrška u karijeri.

''Puno toga se ne bih ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako nas zanimaju iste stvari", rekla je 31-godišnja pjevačica. 

>>Domenica prvi put snimljena s dečkom odvjetnikom u javnosti

Ranije je za domaće medije istaknula da ne voli puno pričati o privatnom životu pa je svog partnera od početka karijere odlučila držati podalje od javnosti. Na pitanje vidi li se u ulozi majke, pjevačica je odgovorila: "Voljela bih jednog dana biti majka, ali sve u svoje vrijeme. Nemam pritisak niti mi ga je ikad stvarala obitelj ili društvo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.