Domina otkrila seksualne fantazije i fetiše koje je ostvarila slavnim holivudskim facama

Foto: Instagram

HOLIVUDSKA domina poznata pod imenom Mistress Scarlett u svojoj prvoj knjizi "The Scarlett Letters" otkrila je seksualne fantazije poznatih i slavnih.

Ipak, zbog zaštite identiteta u knjizi zvijezde nije imenovala već je samo dala do znanja da je bilo tu glumaca, scenarista, glazbenika i brojnih drugih faca iz Los Angelesa i okolice kojima je ispunila seksualne fantazije.

Jenny Nordbak po danu je bila voditeljica gradilišta, a po noći Mistress Scarlett. Dvostruku karijeru razvijala je ispunjavajući tajne fetiše i dominirajući muškarcima koji su pak dominirali svijetom u kojem je radila. 

Klijente bi vezala, bičevala ili tukla, a otkrila je da se među njezinim submisivnim klijentima pojavilo i jedan "mega popularni glumac o kojem su maštale brojne žene, ali i neki muškarci."

"Jedan scenarist prilikom korištenja mojih usluga postajao je vlastiti lik o kojem bi pisao", otkrila je za New York Post te dodala kako je do detalja imao razrađene scene koje je htio odigrati. "To je bilo baš zabavno jer obično klijenti nemaju toliko mašte. Pretvorio se u indijskog maharadžu, imao je autentičan kostim, čitavu produkciju", rekla je.

Umjesto imena, za klijente je smislila prikladne nadimke, a Tickle Ed, Doggie Dan, Treasure Trolls, Ta-Da Ted, samo su neki od njih. Objasnila je i popularnost svoje profesije u Los Angelesu: "Radi se o društvu u kojem većinu konaca još uvijek vuku muškarci pa im je osvježenje osjetiti da netko nad njima dominira i govorim im što da rade", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.