Donald Trump će gostovati u podcastu Joea Rogana

Foto: Press/EPA

Donald Trump gostovat će u podcastu Joea Rogana. Snimanje je najavljeno za 25. listopada, no nije poznato kada će epizoda biti emitirana. Roganova emisija The Joe Rogan Experience ima više od 14 milijuna pratitelja na Spotifyu i 17.5 milijuna pretplatnika na YouTubeu. Trumpu će ovo biti prvi put da gostuje u ovom podcastu.

Trump je prethodno bio napao Rogana jer je izrazio podršku Robertu F. Kennedyju Jr. Rogan je nakon toga rekao da ne podržava RFK-a Jr., ali da cijeni njega i njegovu politiku. 

Rogan: Mogao sam vidjeti kako Harris pobjeđuje Trumpa

Rogan je u svojoj emisiji krajem srpnja rekao da je "mogao vidjeti" kako Harris pobjeđuje Trumpa. "Govorim to jer je mogla", rekao je tad. "Ne govorim to zato što mislim da hoće i ne govorim to zato što to želim. Samo sam iskren. Mogao sam je vidjeti kako pobjeđuje", rekao je.

U 2020. Spotify je platio 100 milijuna dolara za ekskluzivna audioprava na podcast The Joe Rogan Experience. Ove godine obnovili su svoj ugovor s Roganom za iznos od 250 milijuna dolara tijekom nekoliko godina (ali sad bez ekskluzivnih prava).

>>Širi se video koji pokazuje da je Joe Rogan i prije pandemije govorio gluposti

>>Zbog cjepiva svi pričaju o Joeu Roganu. Sad ga žele suzbiti, ali to je nemoguće

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.