Donald Trump o ljubavnom životu sina Barrona (18): Mislim da nikad nije imao djevojku

Foto: Profimedia/EPA

BARRON Trump (18), najmlađe dijete Donalda Trumpa, krenuo je ove jeseni na fakultet. Upisao je Sveučilište u New Yorku (NYU), gdje pohađa Stern School of Business, jednu od najboljih poslovnih škola u zemlji. Na prva predavanja došao je okružen zaštitarima. 

"Ne smeta mu što je sam"

Donald je u PBD Podcastu govorio o ljubavnom statusu svog sina. Kaže da Barron nikad nije imao djevojku.

"Nisam siguran da je u toj fazi života. Mislim da još nije imao djevojku", rekao je i dodao da je Barron vrlo pametan, dobar dečko i odličan učenik.

"Njemu ne smeta što je sam, ali on je netko tko se jako dobro slaže s ljudima", dodaje Donald.

Dok studira na NYU, Barron živi sam u penthouseu u New Yorku. "Bila je to njegova odluka da studira u New Yorku i živi u stanu, i ja to poštujem", rekla je Melania, koja kaže da je Barronu odlično na fakultetu.

"Voli predavanja i profesore. Dobro mu je, napreduje i uživa biti u New Yorku", rekla je u emisiji The Five Fox Newsa. 

Prati ga tajna služba

Barronov svaki korak u New Yorku prati tajna služba. Paul Eckloff, bivši agent tajne službe koji je štitio Georgea W. Busha, Baracka Obamu i Trumpa, objasnio je za The Independent da je cilj agenata tajne službe "što manje ometati njegovo studentsko iskustvo dok mu pružaju najjaču sigurnosnu zaštitu koju mogu".

Eckloff je rekao da Barron ide na NYU u vrijeme kad društvene mreže predstavljaju veći rizik nego ikad, i za njegovu sigurnost, ali i privatnost. "Tajna služba mora pratiti društvene mreže. Recimo da je dijete predsjednika na zabavi i netko objavi njegovu sliku. Sada je njegova lokacija objavljena na društvenim mrežama i može postati meta. To može ugroziti sve", objasnio je Eckloff. Agenti će biti odjeveni u civilnu odjeću te će morati biti što neprimjetniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.