Donatella Versace (69) snimljena u javnosti, iznenadila izgledom

Foto: Profimedia

TALIJANSKA dizajnerica Donatella Versace pojavila se na dobrotvornoj akciji zaklade Kering Foundation u sklopu njujorškog Tjedna mode, koju su vodili glumica Salma Hayek i njezin suprug François-Henri Pinault. 

69-godišnja dizajnerica svojim je izgledom privukla poglede. Naime, tijekom godina otišla je na brojne estetske zahvate koji su joj izobličili lice i učinili je gotovo neprepoznatljivom.  

"Ne vjerujem da žena treba biti potpuno prirodna"

Donatella je s operacijama počela 90-ih, a nakon smrti njezinog brata, slavnog dizajnera Giannija 1997. godine njezin se izgled počeo mijenjati te je priznala da redovito koristi botoks. "Ne vjerujem da žena treba biti potpuno prirodna", izjavila je jednom prilikom.  

Njezin izgled se s godinama drastično promijenio te zbog pretjeranih korekcija redovito završava na samom vrhu liste zvijezda koje su pretjerale s estetskim zahvatima. 

Inače, Donatella je bila u braku s modelom Paulom Beckom od 1983. do 2000. godine, a 2004. udala se za Manuela Dallorija te se razvela godinu dana kasnije. Ima dvoje djece, kćer Allegru (38) i sina Daniela (34). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.