Donna Vekić objavila fotografije s bratom Brunom koji je pilot: "Ponosna sestra"

Foto: Instagram/Igor Kralj/PIXSELL

Tenisačica Donna Vekić, koja je na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine osvojila srebrnu medalju, jako je povezana sa svojom obitelji te uvijek ističe kako su joj velika podrška. Ovoga puta obradovala je svoje fanove objavivši fotografiju s bratom Brunom na svom Instagramu.

"Ponosna seka", napisala je uspješna tenisačica pokraj fotografije s avionom kojim upravlja njezin brat. I ranije je u nekoliko navrata Donna istaknula da je njezin brat pilot.

"Ovo je tako slatko", "Ova obitelj pobjeđuje", "Čestitke za oboje", nizali su se komentari njezinih obožavatelja ispod fotografije. Mnogi pratitelji su joj napisali da joj je frizura odlična. Naime, nedavno je Donna iznenadila sve kada je ošišala šiške i pohvalila se novom frizurom na Instagramu.

Donnin brat privukao je pažnju u Parizu

Podsjećamo, Donnin brat privukao je pažnju i početkom kolovoza u Hrvatskoj kući u Parizu, gdje se održavalo veliko slavlje za tenisačicu nakon što je osvojila srebro. Osim njega, tamo su je dočekali roditelji, prijatelji, suradnici, navijači i novinari.

Nasmijana obitelj pozirala je zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.