Donosimo kod za popust i besplatnu dostavu najboljeg piva u Europi

Foto: Press

VIŠE od 200 tisuća ljubitelja piva izglasali su zagrebačku The Garden Brewery za najbolju u Europskoj Uniji drugi put zaredom po glasovima Beer 52, najvećeg pivskog kluba na svijetu. I ove godine zlato za najbolju EU pivovaru odlazi na zagrebački Žitnjak, a ovoga puta je o tome odlučilo 2,2 milijuna glasova i ocjena.

Uz glavnu nagradu, The Garden Brewery je osvojila i nagradu za najbolje pivo niskog postotka alkohola, a Gardenova Micro IPA izglasana je za najbolju u toj kategoriji koja je iznimno važna jer promovira piva koja nisu prejaka.

Kako bi svoje veselje podijelili i sa svim ljubiteljima piva, odlučili smo čitateljima Indexa pripremiti popuste za  kupovinu. Donosimo poseban popust, u iznosu od čak 50 kn. Na webshopu sada je dostupno čak 6 novih brendova. Spremno ćemo dočekati i one koji inače nisu ljubitelji piva, u cijelom asortimanu The Garden Brewery-a sigurno će pronaći neku baš po svom ukusu. Osim toga, dostupna su i pakiranja s dodatnim sadržajem, npr čaše. Prilikom plaćanja potrebno je samo unijeti kod INDEX50. Popust se primjenjuje na pakiranja, ne na pojedinačne proizvode. Osim popusta, odlična je stvar što narudžbu možeš očekivati na vratima za samo jedan radni dan. 

Osim u Hrvatskoj, narudžbu je moguće izvršiti i unutar EU i Velike Britanije. Odličan način za darivanje prijatelja i rodbine. Naručite im i poklonite paket koji svakoga može razveseliti.  Nazdravimo zajedno za uspješnu i veselu 2021. koju svi s nestrpljenjem očekujemo. Za sve narudžbe iz inozemstva, pripremili smo popust od 20% na cjelokupan iznos. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana. Ta takve narudžbe, prilikom naplate potrebno je unijeti kod: INDEX20.

Uz osnovne stilove piva, Pale Ale, Pilsner, Stout i IPA, The Garden Brewery nastavlja inovirati i kuhati nova piva poput sočnih Florida Weisse Soura, do zimskih Imperial Stout stilova, poput Toffee & Hazelnut and Vanilla & Chocolate. Tu su i sočna Hazy IPA, klasični Sour stilovi poput Rhubarb & Strawberry Sour ili Cherry & Plum Sour. Garden surađuje i s nekima od najzanimljivijih europskih pivovara s kojima radi specijalna izdanja piva, od kojih su najnovije one s pivovarama Stu Mostow iz Poljske i Totenhopfen iz Luksemburga.

"Iznimno pitka, sofisticirana i često iznenađujuća piva pokazuju da Garden u svom pristupu pokazuje brojne trendove u europskom pivarstvu. Stalno nas impresionira njihova kvaliteta i inovativnost, a recenzije članova to samo potvrđuju. Uz osvajanje zlata za najbolju EU pivovaru, izdvajamo i nagradu za njihovu Micro IPA koja je sjajan tehnički primjer spravljanja piva", poručuju iz Beer52, najvećeg pivskog kluba na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.