"Dosta mi je komentara da sam puna operacija": Ava Karabatić objavila stare fotke

Foto: Instagram

Avu Karabatić često prozivaju da je imala puno estetskih operacija te da je mijenjala svoj izgled kroz godine, a ona je sada odlučila stati takvim komentarima na kraj. Naime, na Instagramu je objavila dvije fotografije iz tinejdžerskih dana. 

"Ja sa 16 godina na modelskom natjecanju Marco Polo. Imala sam potrebu ovo objaviti jer mi je već dosta ljudi koji pišu da sam puna operacija", napisala je 36-godišnja Ava u opisu fotografija. 

"Lijepa i tada, lijepa i sada", napisao joj je jedan pratitelj ispod fotografije, a osim njega mnogi su se složili i da joj kratka, kovrčava kosa odlično stoji. 

Nedavno je zamolila Zadranke da smire svoje muževe

Podsjećamo, nedavno se Ava požalila u jednoj Facebook grupi koja okuplja Zadranke da ju često opsjedaju oženjeni muškarci, točnije Zadrani

"Zašto kada prolazim gradom (svim kvartovima u Zadru) muževi gledaju u mene i okreću se (dok su sa ženama), a onda ja moram primati ubojite poglede žena. Već me malo strah da neka ne nasrne na mene. Zadranke, molim vas, smirite muževe, zadovoljite ih nekako. S obzirom na to da ste većinom one primitivne žene iz 20. stoljeća bez vlastite slobode, stava, vlastitog novca... Skuhajte im nešto, opeglajte, izglancajte pod, fuge, što god… Smirite ih malo... Jer već mi je postalo malo dosadno u gradu, počet ću uzvraćati poglede... I nešto više...", požalila se Ava. 

No, čini se da Zadranke nisu ozbiljno shvatile njena upozorenja jer je objava uglavnom popraćena emotikonima smijeha.

Inače, Ava već nekoliko mjeseci tvrdi da je u vezi s Donatom Mandićem, Zadraninom koji se natjecao u showu Superstar. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.