Dr. Dre otkrio da se planira natjecati na OI-ju u Los Angelesu, evo u kojem sportu

Foto: Profimedia

Producent i reper Dr. Dre u nedjelju je nastupao na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu sa Snoop Doggom, a nedavno je otkrio da planira sudjelovati na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Angelesu. U razgovoru za Entertainment Tonight izjavio je da se planira natjecati u streličarstvu, prenosi TMZ. "Mrtav sam ozbiljan", rekao je.

Sin mu poklonio streličarski set

Objasnio je da je u srednjoj školi bio član školskog streličarskog tima i da se ovim sportom bavio godinama. Iako je nakratko izgubio interes, ponovno se počeo baviti streličarstvom nakon što mu je sin poklonio streličarski set.

"Postavio sam ga u svom dvorištu, a čuo sam da je kvalifikacijska udaljenost za Olimpijske igre 23 metra. Ja vježbam na 27", poručio je reper. Također je dodao da bi bilo "fascinantno osvojiti zlatnu medalju," posebno zato što će Igre biti u Kaliforniji, gdje je on rođen. "Imam osjećaj da mogu postići sve," rekao je.

O nastupu sa Snoop Doggom

Dr. Dre je također govorio o nastupu sa Snoop Doggom na zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu. "Čarobno je. Čak se i ne osjećam ugodno nastupati bez Snoopa", rekao je i istaknuo da je nešto "stvarno zanimljivo u sinergiji sa Snoopom". Otkrio je i da s reperom radi na novom albumu.

"Ja i Snoop ponovno surađujemo, nakon 30 godina, vjerovali ili ne. Producirao sam samo jedan album sa Snoopom, a to je bio 'Doggystyle'. Mislim da je ovo jedna od najboljih glazbi koju sam ikada stvarao", rekao je.

Osvrnuo se i na australsku breakdencericu

Dr. Dre je komentirao i breakdancing na Olimpijskim igrama, koji su mnogi kritizirali. "Nisam bio impresioniran. Postoji toliko dobrih breakdancera, a nije mi jasno zašto su izabrali baš tu osobu za nastup. Bilo je smiješno, nasmijao sam se, ali što je to bilo?" rekao je reper, očito se referirajući na Rachael Gunn, poznatu kao Raygun, koja je postala viralna nakon što je osvojila nula bodova na OI-ju u breakdancingu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.