Dragan Bjelogrlić objavio rijetku fotografiju s kćeri i sinom

Foto: Instagram

Srpski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić rijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje obitelji, no sada je napravio iznimku. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksejom i kćeri Mijom, što je izazvalo oduševljenje njegovih pratitelja i obožavatelja. Prisustvovali su događaju svečanog otvorenja dvorane Sava centar u Beogradu.

Privukli su pažnju

Dolazak njegove djece privukao je veliku pažnju. Mia se pojavila u dugačkoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i upečatljivim detaljem u obliku bijele ruže, a outfit je upotpunila cipelama na petu i neutralnom šminkom. 

Dragan i Aleksej imali su također zanimljive modne kombinacije. Dok je glumac nosio crni sako i svijetle hlače, Aleksej se odlučio za potpuno tamno izdanje s raskopčanom košuljom.

Ubrzo su se glumčevi obožavatelji javili u komentarima. "Tvoj najveći uspjeh su tvoja djeca i obitelj", "Bjela, budi sretan, djeca su ti divna", "To je ljubav, sreća i pravo bogatstvo", "Vi ste jako bogat čovjek", "Ima li veće sreće od ovoga?", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja, a za manje od 24 sata objava je skupila skoro 9 tisuća lajkova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.