Drama u gastro showu: Marina i Mario odustali od natjecanja zbog "loše atmosfere na setu"

Foto: Press

U UTORAK navečer natjecatelji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ delicijama su počastili svoje prve goste restorana. Po prvi puta u showu žiri nije dijelio ocjene – gosti su odlučili da je bolji tim „Jedan, dva, tri“ iza kojeg stoji Dragan i njegov tim kuhara! Unatoč pobjedi njihovog tima, Mario i Marina ipak su odlučili napustiti show zbog, kako kažu, loše atmosfere.

Dvadeset i četiri gosta dvaju restorana „Mala curry“ i „Jedan, dva, tri“ odlučila je nagraditi kuhare amatere visokim ocjenama. Nakon kušanja sljedova od pet jela sa svakog jelovnika, Draganov tim „Jedan, dva, tri“ pobijedio je Snježanin „Mala curry“ sa 110 bodova naspram 101.



Iako nisu ocjenjivali jela, žiri je ipak iznio svoje mišljenje priznajući da se Draganov tim bolje snašao u zadatku „dvoboj restorana“. Ivan, Tomislav i Željka oduševljeni su koliko su se oba tima dobro snašli u pripremi brojnih jela koja izgledaju sve bolja i bolja, u okusima i samoj prezentaciji, ne umanjujući trud i volju svih kuhara. Međutim, svo troje člana žirija smatra da je Draganov tim ipak bolji, ponajviše zbog glavnog jela i deserta koji su presudili i u samom ocjenjivanju kod gostiju.

S obzirom da je tim restorana „Jedan, dva, tri“ najbolji, Dragan i Verica nagrađeni su u vidu zvonca s pomoću kojeg slijedeći tjedan mogu tražiti pomoć od žirija. Međutim, velikodušni Istrijani svoju su 'privilegiju' poklonili Branki i Vladimiru, koji su pripremili hvaljeno glavno jelo i zaslužni su za timsku pobjedu u ovom zadatku.



Cijelu pobjedu mogli su zasjeniti Mario i Marina, koji su nakon malog 'okršaja' Marija s Vericom odlučili napustiti show i tim potezom završiti utrku za titulom najboljeg kuhara amatera, kako kažu, sve zbog „loše atmosfere na setu“.

"S takvim se osobama nikada ne bih družio u privatnom životu, tako da je bolje otići", objasnio je Mario svoju odluku, dodajući da su svemu prethodile podle igre natjecatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.