Drew Barrymore zbog Pamele Anderson skinula šminku i umetke iz kose na TV-u

Screenshot: YouTube

U talk showu Drew Barrymore gostovala je Pamela Anderson te inspirirala voditeljicu i njenu suradnicu Valerie Bertinelli da joj se pridruže u "no make-up" pokretu te da skinu šminku s lica.

Barrymore je bila toliko oduševljena da je čak izvadila i umetke za kosu. Na početku je Barrymore objasnila da su i svi u publici "au naturale".  Koristeći micelarnu vodu i blazinicu, Barrymore i Bertinelli su zatim same uklonile šminku. Potom su pozvale Anderson da im se pridruži i prepriča svoju odluku da ne bude našminkana na Tjednu mode u Parizu prošle godine, čime je započeo mali, ali moćan pokret.

Gledatelji oduševljeni

Nakon toga u studiju su im se pridružile i ostale gošće, Gillian Anderson i Gayle King. I one su ogolile svoja lica. 

Emisija je oduševila gledatelje, isječci su se proširili društvenim mrežama, a pohvale u komentarima ne prestaju. "Mislim da je cool što su počeli normalizirati prirodnu ljepotu žena", "Sve su predivne, ovakav sadržaj nam treba na TV-u", "Napokon važne i normalne teme", pišu gledatelji.

"Ne želim se natjecati"

"Ne znam, nešto mi je palo na pamet. Odijevala sam se u ovu prekrasnu odjeću i pomislila sam: 'Ne želim se natjecati. Ne pokušavam biti najljepša djevojka u sobi.' Osjećala sam se slobodnije", rekla je Pamela lani, kad se prvi put pojavila bez šminke.

"Moraš imati smisla za humor na vlastiti račun. Sada jedva da se moram i spremati kada nekuda idem. U ovoj industriji se osjećaš kao da pola života provedeš u stolici za šminkanje. Imam puno sjajnih prijatelja koji su šminkeri, frizeri i stilisti i sve su to važni ljudi, ali svaki dan gubiš sebe. Lijepo je izazivati sebe i upasti u to ludilo. Ja stvaram vlastitu vrstu ludila", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.