Dua Lipa prvi put dovela dečka, britanskog glumca, na Kosovo

Foto: Instagram

Dua Lipa pohvalila se fotografijama s Kosova, gdje je s obitelji, dečkom i prijateljima došla na festival Sunny Hill iza čije organizacije i stoji.

Njeni prijatelji iz Velike Britanije pozirali su pokazujući simbol dvoglavog orla (više fotografija pogledajte klikom na embed). 

"Imam toliko toga za objaviti s protekla 4 dana Sunny Hilla. Ne znam ni odakle da počnem!! Tako sam ponosna da ne mogu opisati. Toliko me veseli vidjeti u što se ovaj festival pretvorio. Veseli me gledati kako raste i postaje više nego što smo ikada mogli i sanjati. Ovo radim s cijelom svojom obitelji i sa svima iz Republika Agency, svi su neumorno radili 24 sata dnevno i to je bilo nešto najuzbudljivije, najljepše, ponekad i stresno, ali i nešto najkorisnije u čemu sudjelujem. Zaista je 'potrebno selo za uspjeh', a mi to radimo za naš grad. Hvala svima koji su došli, svim umjetnicima i njihovim timovima. Tako smo zahvalni", napisala je uz fotografije iz Prištine.

Ovo je prvi put da je Duin dečko, glumac Callum Turner, posjetio Kosovo. 

Tko je on?

Podsjetimo, glasine o romansi potaknuli su na premijeri Callumove serije Masters Of The Air u siječnju. Par je u javnosti viđen nekoliko puta, uključujući after party Grammyja i Brit nagrada. Nakon izlaska njezinog albuma Radical Optimism u svibnju par je viđen u šetnji New Yorkom, piše People.

Callum Turner je od Due Lipe stariji šest godina, a svoju je glumačku karijeru započeo 2011. godine. Poznat je po ulogama u serijalu filmova Fantastične zvijeri i filmu Georgea Clooneyja The Boy in the Boat. Osim glumom, bavi se i modelingom.

Rođena u Londonu pa se s obitelji preselila na Kosovo

Dua, jedna od najvećih pop zvijezda na svijetu, je rođena 1995. godine u Londonu, u obitelji porijeklom s Kosova, a kad je imala 11 godina se s obitelji preselila na Kosovo. Brzo se vratila u Englesku kako bi mogla nastaviti glazbenu karijeru.

"Ja sam s dva mjesta u isto vrijeme", rekla je pjevačica koja je prije dvije godine dobila albansko državljanstvo. "Kada ljudi pomisle na Kosovo, ne želim da kažu: 'Oh, ratom razoreno Kosovo'. Ima tu još mnogo toga", opisala je jednom.

Ranije je izjavila kako ni u kojem slučaju ne bi uspjela postati pjevačica da kao tinejdžerica nije napustila svoj kosovski dom. Dodala je da joj jako smeta to što se brojnim mladim ljudima u njezinoj rodnoj zemlji takva prilika nikada neće pružiti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.