Dugo se priča o navodnoj svađi zvijezda Pedeset nijansi sive. Evo što je istina

Screenshot: Twitter/YouTbe

Iako se u medijima pričalo da su zvijezde hit-serijala Pedeset nijansi Jamie Dornan i Dakota Johnson u svađi, glumac je te glasine demantirao. Na crvenom tepihu dodjele nagrada Into Film Awards za Metro je otkrio kad je zadnji put razgovarao s Dakotom.

"Dopisivao sam se s njom prije nekoliko dana", rekao je. "Mislim da će ona biti u Londonu tijekom sljedećih nekoliko tjedana, pa ću pokušati s njom i Chrisom otići na večeru", poručio je Jamie. Chris Martin, frontmen grupe Coldplay, Dakotin je dugogodišnji dečko.

"On mi je kao brat"

I Dakota je ranije o kolegi govorila sve najljepše. "Nikad nije bilo razdoblja kad se nismo slagali. Znam da je ovo mnogima čudno, ali on mi je kao brat. Volim ga jako puno", rekla je glumica za Vanity Fair.

Jamie i Dakota glumili su u sva tri filma iz serijala Pedeset nijansi - Pedeset nijansi sive, Pedeset nijansi mračniji i Pedeset nijansi slobodniji, koji su objavljeni između 2015. i 2018. godine. Jamie Dornan glumio je zloglasnog Christiana Greya, dok je Johnson glumila Anastasiju Steele. Filmovi su bili jako popularni i prepoznatljivi po eksplicitnim scenama. Ova trilogija zaradila je ukupno milijardu dolara, piše Unilad.

"Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu"

 

Glumica Dakota Johnson je u intervjuu za Vanity Fair izjavila da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje. "Ja sam jako senzualna osoba i kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili", ispričala je glumica. "Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja", priznala je Dakota.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.