Duško Ćurlić pitao Hrvate što bi rekli mlađem sebi. Oni: "Učlani se u HDZ"

Foto/Screenshot: Slaven Branislav Babić/PIXSELL/Facebook

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić postavio je pratiteljima na Facebooku zanimljivo pitanje. "Pitanje dana: što biste sebi samome rekli da se vratite ponovno na početak karijere, posla, obrazovanja...?" upitao je Hrvate, a odgovori su totalni hit. 

Pitanje dana : "Što biste sebi samome rekli da se vratite ponovno na početak karijere, posla, obrazovanja...?"

Posted by Dusko Curla Curlic on Wednesday 11 September 2024

"Bježi iz ove države" 

"Učlanio se u HDZ ", "Idi u Njemačku", "Idi van iz zemlje", "Nemoj studirati, odi za keramičara", "Smanji učenje, nije se pokazalo potrebitim, diplome se kupuju. Odmah otvori svoju firmu, obrt i nikada nemoj raditi za druge", "Rekao bih doviđenja Hrvatskoj, vidimo se jednom u par godina", "Idi u Ameriku", "Budi pametan, odi u Švedsku", "Bježi iz zemlje u kojoj se posao kupuje, a ne zaslužuje u skladu s sposobnostima", "Vrlo kratko: bježi iz ove države", samo su neki od komentara, no oni koji bi bježali iz Hrvatske nisu jedini koji su nasmijali porukama. 

"Ako ti ikad ponude, nemoj biti trener Hajduka"

"Jedi, ionako ćeš biti debela", "Ne bih se nikad udala", "Mani se ćorava posla i upiši FER", "Kupi bitcoine", "Slušaj mamu", "Bogato se udaj", "Veži konja gdje ti gazda kaže", "Ako ti ikad ponude, nemoj biti trener Hajduka", neki su od odgovora. 

Što biste vi poručili mlađem sebi? Pišite nam u komentarima! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.