Ecija Ojdanić (50) objavila fotke s plaže: "Dočekala sam i ovakav prvi dan škole"

Foto: Instagram

Glumica Ecija Ojdanić (50) objavila je fotografiju na svom Instagramu pohvalivši se svojim pratiteljima da uživa na moru. S njima je podijelila i kako izgleda u bikiniju te ih oduševila vitkom linijom i mladolikim izgledom. 

"Nakon 19 godina majčinstva, dočekala sam i ovakav prvi dan škole", napisala je poznata glumica ispod fotografije te dodala: "Što je meni moja borba dala." Ispod objave njezini pratitelji su joj pisali komplimente: "Čestitam", "Divna si".

Nedavno se pohvalila uspjehom svoje kćeri

Podsjećamo, Ecija Ojdanić nedavno se na Instagramu pohvalila uspjehom svoje kćeri Cvite. Naime, Cvita je upisala fakultet u Amsterdamu. 

"Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu. Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška", napisala je tada glumica u opisu objave. 

Podijelila je Cvitine fotografije iz djetinjstva i one koje su nedavno snimljene u Amsterdamu, kada je kćer ispratila na fakultet.

Ecija je Cvitu dobila u braku s Antom Viljcem, od kojeg se razvela 2007. godine. Osim Cvite, glumica ima i 14-godišnjeg sina Jakova iz braka sa sadašnjim suprugom Robertom Orhelom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.