Ecija Ojdanić: Nazdravljamo, vjerovali ili ne, početku snimanja pete sezone Kumova

Foto: Press

Iako je prošle godine objavljeno da je domaća serija Kumovi završila sa snimanjem nakon 423 epizode, moramo vas upozoriti da je došlo do preokreta - snima se peta sezona.

Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila fotografiju s kolegama Žarkom Radićem i Matijom Prskalo te otkrila da je počelo snimanje pete sezone Kumova.

"Nazdravljamo s konjakom, lažnim naravno, početku snimanja, vjerovali ili ne, pete sezone Kumova! Neka bude vesela, kreativna i opuštena baš kao i sve prethodne", objavila je Ecija, koja je u seriji utjelovila Mirjanu Bogdan.

Ta bi sezona trebala biti posljednja, no vrijeme će pokazati hoće li zaista biti tako.

Emitira se od 2022.

Serija je s emitiranjem krenula početkom 2022. godine.

U seriji glume Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić i Lara Obad, a u novoj sezoni, koja gledatelje očekuje iduće godine, pridružili su im se i Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek...

Nakon završetka snimanja četvrte sezone Daria Lorenci Flatz rekla je da je to bilo "najduže snimanje" u njenom životu. 

''Ovo je zaista bilo najduže snimanje u mom životu, vjerujem i u životu drugih. Najdugovječnija telenovela s 423 epizode, osjećam ogroman ponos i zahvalnost na toj ekipi, na toj velikoj privilegiji da smo radili takav televizijski projekt", rekla je Daria, koja je u seriji utjelovila Jadranku Macan.

Grozne recenzije

Inače, Kumovi na IMDb-ju imaju ocjenu 5.2 od 10 i ne baš bajne recenzije.

"Loš humor, uštogljene glumačke izvedbe... Postoje bolji načini da provedete vrijeme", "Tipična low budget serija. Jeftina produkcija, loš scenarij... U doba HBO-a i Netflixa nevjerojatno je da bi netko pogledao čitavu epizodu ovoga", "Stereotip za stereotipom. Žao mi je glumaca što moraju raditi zbog love", samo su neke od recenzija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.