Ecija Ojdanić objavila rijetke fotografije sa suprugom: "Četiri savršena dana"

Foto: Instagram

Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila rijetke fotografije sa suprugom Robertom Orhelom. 

Fotografije su nastale u Berlinu, gdje je par proveo nekoliko dana.

"Kako je lako voljeti u Berlinu. Četiri savršena dana za bondanje, uživanje u predivnom, kozmopolitskom gradu. A sad, back to reality. S obzirom na sve proživljeno, to će ipak biti soft landing. E, da, naravno da nas kući čeka jedno virozno dijete. Koje inače nikad nije bolesno", napisala je 50-godišnja glumica u opis objave.

Robert i Ecija u braku su od 2009. godine, a glumica i redatelj zajedno imaju sina Jakova. Prije Roberta, Ecija je bila u braku s Antom Viljcem s kojim ima kćer Cvitu.

Ecija nedavno pokazala kćer Cvitu

Inače, glumica je nedavno objavila i nekoliko fotografija s kćeri Cvitom, koja je ove godine upisala fakultet u Amsterdamu. 

"Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu. Cvitaj, rasti i leti, pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška", napisala je glumica u opis objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.