Ed se jučer obratio publici: "Probila me je jedna pjesma i evo me 13 godina nakon"

Foto: Ivana Grgic/CROPIX/EPA

Britanski pjevač Ed Sheeran prvi put je nastupio u Hrvatskoj u sklopu turneje + – = ÷ x (Mathematics). Izašao je na pozornicu u crnoj majici na kojoj piše Zagreb. "Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj. Dobra večer. Subota je, ljeto je, želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa. Tako da ćemo pjevati dok ne ostanete bez glasa", rekao je glazbenik na početku koncerta.

"Probio sam se s jednom pjesmom"

"Počeo sam kao tinejdžer svirati u praznim pubovima, tek pred pokojim gostom koji sigurno nije došao zbog mene. A onda sam se polako probio s jednom pjesmom i mislio sam da ću biti tek ‘čudo s jednim hitom’. Evo me trinaest godina kasnije, pjevam u Zagrebu pred ovom divnom publikom od 70.000 ljudi", pričao je Ed oduševljenoj publici.

Posvetio je pjesmu prijatelju

U jednom trenutku se prisjetio događaja koji ga je duboko potresao. "Izgubio sam najboljeg prijatelja početkom 2022. godine, mjesec dana sam žalovao s njegovom obitelji. U tom periodu sam napisao pjesmu koju sam mu posvetio." Radi se o pjesmi Eyes closed. 

Jučer je pjevač otpjevao sve svoje najveće hitove - Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud i brojne druge. Nagrađivani hrvatski glazbenik Dino Jelusić nastupio je kao predgrupa. Dino je koncert otvorio svojim akustičnim setom. Prije Sheerana nastupio je i Calum Scott, koji se u showu Britain's Got Talent 2015. godine proslavio kada je izveo verziju Robynina hita Dancing on My Own.

Kako je izgledala noć za pamćenje pogledajte u našoj velikoj galeriji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.