Edo Maajka: Matija Dedić se preko mene pere što je radio sa Severinom

BOSANSKO-ZAGREBAČKI rapper Edo Maajka gostovao je u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva", a u telefonskom glasanju javnost je "presudila" da se Edo nije "prodao" kad je snimio reklamu za T-Mobile, što mu je bilo izuzetno drago.

Edo je sa Stankovićem razgovarao o estradi, narodnjacima, socijalno-političkim prilikama u Hrvatskoj, aktualnoj vlasti, a Stanković je najviše inzistirao na činjenici da je Edo snimio reklamu za T-Mobile, što su neki doživjeli kao "prodaju".

Jedan od najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj, kojeg podjednako vole publika i kritika, ustvrdio je kako je Sanaderova vlada bolja od one Račanove, a jedina stvar koju zamjera Sanaderu je postupanje u slučaju Žužul.

"Kad je HDZ skinut s vlasti 2000. godine, svi smo slavili jer smo mislili da je kraj zloupotrebi vlasti i korupciji, ali Račan je samo nastavio njihovim stopama." - ustvrdio je Edo.

Najviše vremena Stanković i Edo proveli su u razgovoru o "u narodu ne naročito omiljenom" T-Mobileu, koji je sponzorirao Edin veliki koncert u Domu sportova.

Iako je Edo na kraju ustvrdio kako "svatko ima neku mrlju", pa tako i on, gledatelji su u telefonskom glasanju na pitanje "Je li se Edo "prodao" snimajući reklamu za T-Mobile" s čak 84 posto glasova odgovorili "ne", što je jako razveselilo 26-godišnjeg rappera.

Edo je istaknuo kako se na press konferenciji prije koncerta u Domu sportova obrušio na vlastitog sponzora zbog otkaza podijeljenih radnicima nakon promjene "branda", a svoju suradnju s telekomunikacijskim monopolistom objasnio je željom da karta za njegov koncert u Domu sportova ne bude skuplja od 45 kuna.

"To je bilo moguće samo uz kompromis, nitko ne optužuje Hladno pivo da su se prodali jer im je sponzor turneje bilo Ožujsko pivo, čiji su vlasnici također stranci, nitko ne može tvrditi da je FER organizirao lošu brucošijadu jer je pokrovitelj bio Microsoft." - ustvrdio je Edo, pa dodao kako je bolje snimiti jednu "jaku" reklamu nego trideset manjih.

Edo je najavio kako će snimiti još jedan album, koji će kao i dosad biti angažiran protiv političara i nacionalizma. "To će biti moj zadnji album, povlačim se nakon njega prije nego što se stvarno počnem prodavat i kompromitirat." - dodao je Edo, ustvrdivši da "glazba koja govori o buntu ne može biti validna ako ju pjeva netko tko ima više od 30 godina".

Na Stankovićevo pitanje što ga najviše smeta na estradi, Edo je naveo ljubomoru i tračanje. Kao glazbenika koji ga je najviše razočarao Edo je naveo Matiju Dedića, jer ga je ovaj indirektno napao u jednom intervjuu. Naime, dio je glazbene javnosti osudio Matiju Dedića zbog njegove suradnje sa Severinom, a Matija se u jednom intervjuu obrecnuo na "onog tamo koji je došao sa sela i puni Dom sportova".

"Rekao je novinarki "nisam ja ko neki koji dođu sa sela i napune Dom sportova, ja sam iz strogog centra grada". Ma  možeš ti care bit iz centra New Yorka, ali zašto se preko mene pereš što si radio sa Severinom?" - poručio je Edo Matiji Dediću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.