Ekipa protiv Kotige igrala za 114.500 kn, on nije znao pitanje o slavnom tenisaču

Screenshot: HRT

U DANAŠNJEM izdanju kviza Potjera natjecali su se Saša, Mateja, Nikola i Stjepan protiv lovca Deana Kotige. Na ploči se prvi okušao Saša, koji je izabrao ponudu od 14.000 kuna.

Pogriješio je na drugom pitanju koje je glasilo: "Koje je od ovih pića s približno 15 postotnim udjelom alkohola?" Ponuđeni odgovori su bili brendi, sake i uzo. Saša je odgovorio uzo, što je bio netočan odgovor. Dean je znao da je točan odgovor sake.

Sljedeća je pred lovca stala Matea, koja je odabrala višu ponudu od 70.000 kuna. Netočno je odgovorila već na prvo pitanje koje je glasilo: "Čijoj je kćeri Encyclopedia Britannica posvetila članak?" Mateja je odgovorila da se radi o kćeri Ringa Starra, no riječ je bila o kćeri Paula McCartneyja, što je lovac znao. Kotiga je Mateu naposljetku izbacio iz kviza.

Sljedeći na redu bio je Nikola koji je odabrao višu ponudu od 90.000 kuna i uspio ući u završnu potjeru. Posljednji je pred Kotigu stao Stjepan koji je uzeo srednju ponudu od 10.500 kuna.

Stjepan nije znao odgovoriti na pitanje: "New York su Nizozemci nazvali New Amsterdam. Kako su nazvali današnji New Jersey?" Ponuđeni odgovori bili su: Albania, Bulgaria i Croatia. Stjepan je odgovorio Croatia, no točan odgovori bio je Albania. Kotiga je točno odgovorio.

U završnu Potjeru s Deanom su naposljetku ušli Saša, Nikola i Stjepan. Ekipa se borila za 114.500 kuna, a imali su 11 koraka prednosti. No ta prednost im nije bila dovoljna i Dean ih je stigao.

Dean je u završnoj potjeri krivo odgovorio na pitanje: "Koji je na ATP ljestvici trenutno najbolje rangirani njemački tenisač?" Debitanti su znali da je riječ o Zverevu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.