Ekipa sa seta It Ends With Us o odnosu Blake i Justina: "Svi su znali da se ne vole"

Foto: Press

Navodne tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca zasjenile su nov film It Ends With Us. U filmu glume Blake Lively i Justin Baldoni, koji su prema izvorima iz filmske industrije bili u sukobu. Sada su se o tome oglasili članovi filmske ekipe, koji su htjeli ostati anonimni. 

U razgovoru za Rolling Stone objasnili su da su napetosti između njih dvoje bile "javna tajna" na snimanju.

"Svi su znali da se ne vole. Mislim da su neke glasine malo pretjerane. Ne mislim da se Blake i Justin mrze, ali mislim da ne bi ponovno radili zajedno. Previše su različiti. Blake je vrlo poslovna i praktična. Justin je suprotno od toga i ima druge razloge zašto se bavi glumom", rekao je izvor sa seta. 

"Bilo je proturječnih ideja o tome kako napraviti film", rekao je drugi član ekipe. "A budući da je Blake to financirala, Justin se zapravo nije mogao pomiriti s time."

Ni Blake ni Justin nisu komentirali navode o nesuglasicama. 

Nisu zajedno ni promovirali film

Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su se širiti nakon što su mnogi primijetili da njih dvoje nisu zajedno promovirali film. 

Nisu se nijednom zajedno pojavili i fotografirali tijekom promotivnog dijela turneje. Lively je surađivala s kolegama iz filma na press događanjima, kao i s Colleen Hoover, autoricom knjige na kojoj se film temelji. Baldoni je, s druge strane, većinu promotivnih aktivnosti i pojavljivanja odradio samostalno.

Navodno je sukob nastao nakon što se u pisanje scenarija uključio Ryan Reynolds, suprug Blake Lively. Ističe se da je Reynolds utjecao na donošenje kreativnih odluka s kojima se Baldoni nije slagao. Baldoni je, osim što je bio glavna uloga u filmu, ujedno bio i njegov redatelj, dok su Lively i Reynolds bili producenti. Mnogi sumnjaju da je utjecaj poznatog glumačkog para bio značajan te da se Baldoni nije slagao s mnogim odlukama koje su donesene.

>> Svađa glumaca, omražena Blake Lively... Ovo je najkontroverzniji film trenutno

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.