Ela Jerković objavila snimku plivanja s morskim psima nakon što ju je jedan ugrizao

Screenshot: Instagram

NAKON što je hrvatska influencerica Nera Nikolić objavila video s Maldiva i ispričala da je tijekom putovanja njezinu prijateljicu ugrizao morski pas s kojim je plivala, pratitelji su u komentarima pisali da je riječ o splitskoj influencerici Eli Jerković. 

Ela je potvrdila nagađanja tako što je na svom Instagram profilu objavila snimku plivanja s morskim psima. 

"Gric", napisala je uz video na kojem se vidi kako pliva s maskom za ronjenje i dihalicom, okružena morskim psima. "Svaka ti čast na hrabrosti, ja ne bih mogao ni pogledati u vodu s morskim psima", "Vauu" i "Majko draga", pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Podsjetimo, njezina prijateljica objavila je video u kojem je pokazala tragove ugriza na Elinoj ruci te ispričala što se dogodilo.  

"Nije osjetila ugriz" 

"Krenuli smo na jedan od najzanimljivijih izleta. Ovi morski psi oko nas inače ne napadaju ljude i hrane se ribom i lignjama. Dobili smo i striktne upute kako se ponašati. Naprimjer, nismo smjeli gurati prstiće prema njihovim ustima ili ih provocirati. E sada, mi smo oko njih plivali sigurno tri sata i stalno je skakao netko drugi pa je moguće da smo ih uznemirili i dogodilo se ovo", objasnila je Nera. 

"Djevojka koju je ugrizao morski pas nije osjetila ugriz u moru, nego kada se počela penjati na brod, vidjeli smo krvavu ruku i njena reakcija je bila: 'Samo nemojte reći mom prijatelju da se ovo dogodilo.' Mi ostali smo svi vrištali jer mene bi sigurno srce strefilo", dodala je, a pratitelji su Eli poželjeli brz oporavak.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.