Elizabeth Taylor na svojoj će svadbi nositi turban vrijedan 3 milijuna dolara

ELIZABETH TAYLOR na svojoj će skorašnjoj svadbi nositi turban ukrašen draguljima vrijednima 3 milijuna dolara. Umirovljena 78-godišnja glumica planira se udati za svog dugogodišnjeg partnera, 49-godišnjeg Jasona Wintersa te je za tu prigodu poželjela nešto posebno. Budući da obožava drago kamenje, nije joj bio nikakav problem potrošiti cijelo bogatstvo na ukras za glavu dizajniran posebno za tu prigodu.

Turban je ukrašen centralnim kamenom od 30 karata koji sa svake strane ima još dva žuta dijamanta od 40 karata, a dizajnirala ga je Katie Holman koja je ranije, zajedno s Billom Whittenom radila kostime za nastupe Michaelu Jacksonu. "Turban izrađuje 12 umjetnika od srebrne i zlatne tkanine, plus dragulji. Sve se radi ručno, a ukras će biti apsolutno prekrasan i unikatan te ga nitko neće smjeti duplicirati", rekla je Holman, koja će Taylorici dizajnirati i vjenčanicu.

Vjenčanje će se navodno održati još ove godine, a na njemu će biti 200 gostiju. Elizabeth se do sada udavala osam puta za sedam različitih muškaraca, a s Richardom Burtonom bila je u braku dva puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.