Elon Musk ima još jedno tajno dijete s Grimes? I ovome su dali bizarno ime

Foto: Profimedia

SUTRA izlazi nova biografija o Elonu Musku u kojoj autor Walter Isaacson tvrdi da milijarder ima treće, tajno dijete s bivšom partnericom Grimes. 

Biografija naziva Elon Musk djelo je poznatog autora koji je inače napisao i biografiju o Steveu Jobsu, a u novoj knjizi koju je recenzirao New York Times otkriveno je ime tajnog djeteta milijardera i pjevačice. 

X Æ A-12 i "Y" 

Podsjetimo, Musk i Grimes otkrili su svoju vezu u svibnju 2018. Njihov prvi sin X Æ A-12 rođen je u svibnju 2020., a drugo dijete, kći Exa Dark Sideræl Musk ili "Y" stigla je u prosincu 2021. Par se u međuvremenu razveo, ali ispostavilo se da imaju treće dijete, čije je postojanje do sada bilo tajna, a sada je potvrđeno u biografiji. 

Techno Mechanicus 

Treće dijete Muska i Grimesa navodno se zove Techno Mechanicus ili, skraćeno, Tau. 

U osvrtu na biografiju, spisateljica New York Timesa Jennifer Szalai kaže: "Glazbenica Grimes, majka troje Muskove djece (postojanje trećeg, Techno Mechanicusa, nadimka Tau, dosad je držano u tajnosti), njegov ‘demonski’ bijes opisuje kao mentalni sklop koji 'uzrokuje mnogo kaosa.' Ona također inzistira da mu to omogućuje da obavi posao." 

Reakcije na ime 

Korisnici društvenih medija pohrlili su na X (donedavno poznat kao Twitter) kako bi komentirali ime trećeg djeteta bivšeg para. 

"Neću lagati, Techno Mechanicus je ludo ime", napisao je netko, a drugi komentirao: "Imaju apostrof u svom imenu i ne mogu koristiti pola web stranica. Ovoj jadnoj djeci neće biti lako". 

"Bojim se da ćemo mu morati dozvoliti da pravi još djece. Ova imena su super", dodao je treći. 

"Jadno dijete... ‘Hej, nitko ne sluša techno", piše četvrti, a peti se našalio: "Barem se može izgovoriti". 

Inače, Musk ima ukupno desetoro djece s tri različite žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.