Elon Musk nije sretan zbog medijske pažnje koju dobiva: To je grozno

Screenshot: YouTube

ELON MUSK nije presretan zbog medijske pažnje koju dobiva u zadnje vrijeme. Nakon što je objavljen trač da je imao aferu sa suprugom Sergeya Brina, Musk se na Twitteru požalio da mu pažnja javnosti i medija trenutno baš i ne godi.

"Količina pozornosti koja je trenutno na meni je narasla kao supernova, što je grozno. Nažalost, čak i trivijalni članci o meni donose puno klikova", počeo je svoju objavu najbogatiji čovjek na svijetu.

"Dat ću sve od sebe da se koncentriram na to da radim stvari korisne za civilizaciju", zaključio je.

Musk zanijekao aferu

Wall Street Journal je nedavno objavio, pozivajući se na neimenovani izvor, da je Elon Musk imao aferu s Nicole Shanahan, suprugom Sergeya Brina, suosnivača Googlea. Par se navodno zbog te afere i rastao, no Musk je aferu zanijekao.

"Sergey i ja smo prijatelji i sinoć smo zajedno bili na zabavi! Nicole sam vidio samo dva puta u tri godine, oba puta s mnogo drugih ljudi u blizini. Ništa romantično", tvitao je Musk.

Prema izvješćima, Musk i Brin bili su bliski prijatelji godinama. Brin, osma najbogatija osoba na svijetu, čak je financijski pomogao Musku tijekom ekonomske krize 2008. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.