Emmanuel Macron nije sretan što se Emily odselila u Rim: "Borit ćemo se da se vrati"

Foto: EPA/Press

Francuski predsjednik Emmanuel Macron je u intervjuu za Variety pričao o popularnoj Netflixovoj seriji Emily u Parizu, čija je četvrta sezona nedavno prikazana. Serija će se nastaviti snimati te obožavatelji s nestrpljenjem čekaju petu sezonu. 

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere.

Naime, Macronova supruga Brigitte pojavila se nakratko u četvrtoj sezoni popularne serije. "Bio sam jako ponosan na suprugu, a i ona je bila vrlo sretna što je to učinila. To je samo nekoliko minuta, ali mislim da je uživala. Smatram da je to dobro za imidž Francuske. Emily u Parizu je superpozitivna atrakcija za zemlju i za moj vlastiti posao", rekao je Macron. 

Prokomentirao je i posljednju epizodu serije u kojoj se glavna glumica Emily zbog posla i ljubavi seli u Rim. Upitali su ga kako će ju vratiti u glavni grad Francuske. "Borit ćemo se jako za to. I tražit ćemo od njih da ostane u Parizu. Emily u Parizu nema smisla ako je ona u Rimu", našalio se Macron. 

U četvrtoj sezoni pojavljuju se likovi koji mijenjaju tijek priče

Podsjećamo, prvi dio četvrte sezone Emily u Parizu stigao je na Netflix 15. kolovoza ove godine, a drugi je izašao 12. rujna. Ova popularna serija prati život Amerikanke Emily Cooper (Lily Collins) koja se zbog posla seli u Pariz, gdje joj se u potpunosti mijenja život. U najnovijoj, četvrtoj sezoni pojavili su se neki likovi koji su promijenili tijek priče i uzburkali vezu između Emily i Gabriela (Lucas Bravo). 

 

Prva dama Francuske Brigitte Macron pojavila se u drugom dijelu četvrte sezone. Ekipa sa seta je i prije novih epizoda objavila fotografiju na kojoj Brigitte pozira s glavnom zvijezdom serije. 

Otkriveno je da je Brigitte u seriji nosila vlastitu odjeću te da nije dobila nikakve posebne upute za svoju ulogu. Autor serije Darren Star rekao je za Elle da je Brigitte poznata po fantastičnom modnom stilu te da je velik talent. Ideja da se pojavi u seriji bila je na stolu još od 2022. godine.

"Ta ideja pala nam je na pamet kad smo je Darren Star i ja upoznali u Elizejskoj palači u prosincu 2022. Ona je velika obožavateljica serije i oduševljeno je prihvatila svoje spominjanje u prvoj sezoni. Snimanje scena u četvrtoj sezoni s njom bilo je i čast i pravi užitak", rekla je Lily Collins. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.