Emmezeta slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj

Foto: Press

Omiljeni lanac trgovina za namještaj, tehniku i opremanje doma ove godine slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj. Davne 1999. godine bio je prvi veliki shopping centar koji je privlačio kupce iz cijele Hrvatske i okolnih država. Danas, 25 godina kasnije Emmezetini centri se renoviraju, proširuju i uređuju za još veću i bogatiju ponudu.

Prvi Emmezeta centar otvoren je u Donjem Stupniku, nakon kojeg su usljedila otvaranja u Osijeku, Kaštelima, Žitnjaku, Rijeci, Slavonskom Brodu, Jankomiru, Dubrovniku, Zadru, Varaždinu i Puli.

Novi vlasnik je 2022. godine započeo s proširenjem ponude i oživljavanjem starih Emmezeta centara. Pored rekonstrukcije i uređenja Emmezetinih centara u Osijeku, Stupniku i Kaštelima otvorio je nove trgovine za opremanje i renoviranje pod nazivom Merkury.

Krajem listopada u planu je otvaranje Merkury trgovine u Rijeci uz postojeće trgovine u Osijeku, Kaštelima, Stupniku i Jankomiru.

Početkom rujna dovršen je proces kupoprodaje novih poslovnih zgrada u kojima vlasnici Emmezete planiraju otvoriti nove prodajne centre.

Nove lokacije Emmezeta trgovina su Kukuljanovo, Pula, Poreč i Koprivnica te Merkury trgovine u Zadru.

Nakon otvorenja novih centara Emmezeta će poslovati na 14 lokacija i Merkury na 6 lokacija u Hrvatskoj.

Emmezetina ponuda još je veća i atraktivnija uvođenjem asortimana uradi sam i slobodno vrijeme.

Emmezeta i Merkury jedinstveni su format trgovina koji zajedno kupcima nude riješenje za kompletno uređenje ili renoviranje stana, kuće ili poslovnog prostora.

Korak do savršenog doma -  Emmezeta i Merkury

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.